استانهای گیلان ،مازندران و گلستان،از سرزمینهای استثنایی جهان محسوب می شوند و تنها با اتخاذ مدیریت واحد می توانند به شکوفایی و توسعه برسند.
استانهای گیلان ،مازندران و گلستان،از سرزمینهای استثنایی جهان محسوب می شوند و تنها با اتخاذ مدیریت واحد می توانند به شکوفایی و توسعه برسند.
دکتر میلاد محقق، پژوهشگر رامسری در حاشیه برگزاری سمپوزیوم منطقه ای "توسعه و حاکمیت علمی بر حوزه های تصمیم گیری و اجرایی" که هفته گذشته در تهران برگزار شد با بیان مطلب فوق به شبکه خبر سیما گفت: سی سال از وقوع انقلاب اسلامی ایران می گذرد و سرزمینهای شمالی ایران یعنی استانهای گیلان، مازندران و گلستان نتوانسته اند به شکوفایی و توسعه در حد و اندازه واقعی خود برسند و ما در حالی شاهد این وضعیت نا خوشایند هستیم که نقاط دیگر کشور اتفاقات جالبی رخ داده است.
وی علت اصلی کندی اجرای برنامه های توسعه استانهای شمالی را فقدان حاکمیت تفکر اجتماعی لازم و در مقابل حاکمیت تفکر فردی بر جامعه دانست و افزود: برخی از دوستان شمالی، علت عدم توسعه را ضعف دستگاه اجرایی کشور می دانند و من با این نظر کاملا مخالف هستم چرا که دولت و دستگاههای اجرایی، هدفی جز کار و فعالیت برای اهداف توسعه ندارند و این ما مردم شمال هستیم که باید با بهره گیری از ظرفیتهای بزرگ طبیعی و انسانی موجود در منطقه با برنامه های توسعه گرای دولتها همراه شویم و روز بروز بر توان برنامه ریزی و اجرایی بخشهای دولتی،خصوصی و تعاونی استانهای سه گانه بیفزاییم.
محقق گفت: منظورم از ایجاد وحدت رویه مدیریتی بر استانهای سه گانه شمالی کشور زیر سوال بردن و یا تحت الشعاع قرار دادن تقسیمات کشوری و مسائل مدیریتی مربوط به آن نیست بلکه هدف از بیان این مطلب برنامه ریزی و اجرای متمرکز طرحها بر اساس داشته های مشترک فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی این مناطق می باشد که متاسفانه تا کنون بصورت جزیره ای عمل شده است.
وی در توضیح این عقیده گفت: از شهرستان آستارا یعنی غربی ترین نقطه دریای شمال تا بندر ترکمن که شرقی ترین نقطه آن می باشد، در بخش شمالی دریا، در بخش جنوبی کوه و جنگل و مناطق زیبای ییلاقی و در میانه این مناطق،بخش حاصلخیز جلگه ای را داریم که این خود بیانگر وجود مشترکات بی نظیر از نظر منابع طبیعی و خدادادی است و از سوی دیگر ما شاهد تنوع قومی و فرهنگی قابل توجه هستیم که این موضوعات برای اهل فن دارای معانی بسیار است.
این پژوهشگر رامسری گفت: امروز نه ساحل آبرو مند داریم و نه جنگل و نه
مناطق ییلاقی چرا که برای داشتن اینگونه امکانات برنامه نداشتیم و بجای نگاه به جلو، به گذشته بیشتر توجه کرده ایم، اگر شما فیلم ها و عکس های مربوط به سی سال پیش رامسر را با وضعیت کنونی مقایسه کنید می بینید که فرق چندانی نداشته است و این پرسش مطرح می شود که آیا کسی برای رامسر دل نمی سوزاند؟ رامسر از مناطق استثنایی شمال کشور است و می توان گفت رامسر مصداق بارز این ضرب المثل است که می گوید:
آنچه همه خوبان دارند تو تنهاداری.
اگر رامسر درست شناخته می شد، همه مدیران و مردم بایستی به وضعیت رامسر بیش از آنچه گذشت توجه می داشتند،البته رامسر مشتی است نمونه خروار.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();